Jump to content
  • 0
Jasko

ABRP does not display on Android auto screen

Question

,Hello!

I'm having trouble getting ABRP to display on android auto screen in the car. Before it has always been there, but I've not used it since I was not a Premium user. Now I'm a premium user, but the ABRP logo does not display on my Android Auto screen in the car (VW ID.4). Does anyone know why? How do I get it to work for me? 

In advance thanks for your answer.

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

The logo should always show up, even for non premium users, however they'll see a screen that they have to purchase premium.

Please check your android auto settings, you can order the launcher icons for AA and also hide icons. Maybe you hid it without noticing.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

same problem, when i wasn't a premium user i could see the abrp icon on android auto, now that i am a premium user (i purchased the annual subscription only for aa) abrb doesn't show on aa.

I checked on my android auto settings, and in the launcher icon abrp doesn't show. Any ideas? i have to uninstall and re-install?

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Normally not. Premium doesn't have any effect on the launcher icon. If you just installed it it could be that you have to force kill android auto app and restart it so it recognizes the app. Or restart the phone.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...