Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bad time values'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Discussion
    • Introductions
    • Trip Reports
    • Planning Lounge
    • Discussion
    • Site Feedback
  • ABRP Feedback
    • Report bug in the ABRP Bug tracker
    • Request a feature in the ABRP bugtracker
    • (Old) Bugs - Use ABRP bugtracker instead
    • (Old) Features - use ABRP bug tracker instead
    • Community Support
    • Vehicle Model Discussions
    • ABRP app
  • Electric Vehicles
    • Tesla
    • BMW
    • Chevrolet
    • Hyundai
    • Jaguar
    • Kia
    • Lucid
    • Nissan
    • Porsche
    • Renault
    • Rivian
    • ŠKODA
    • Volkswagen
    • Polestar

Blogs

  • ABRP Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 1 result

  1. Description: See ABRP 3.7 provides NaN's for clock times along a calculated route on a 2017 Tesla MX (AP 2.0) running 2019.16.3.2. I verified that the Tesla browser is getting vehicle system time correctly using the website shown in the picture. I now suspect there's a bug in ABRP 3.7 if it runs in the AP 2.0 web browser. I've attached an image of the trip summary table from the Tesla showing the NaN's. Link to Plan: If the bug is in finding a route, please copy the plan link here (found under "Share"). Replication Steps: Open the Web Browser on a Tesla running AP 2.0 hardware and firmware 2019.16.3.2 (mine is a 2017 MX built March 2017) (2019.16.3.2 is essentially the latest firmware release). Using ABRP 3.7 in the browser, plan a trip from the current location to some location a few hours away. Review trip summary table for NaN values in the arrival and departure time columns. Remember, the more detail you can provide in your bug report, the faster we can fix it!
×
×
  • Create New...